gallery/linkedinbackground

 

 

"Ik wil mijn eigen subsidieadviestak binnen mijn accountancypraktijk. Maar hoe zet ik dat op? Ervaren subsidieadviseurs staan niet in de rij om over te stappen van werkgever en van een nulpunt starten kan ook niet. Hoe pak ik dit aan?"

 

Loopt u ook met bovenstaande vraag rond? Subsidie Company heeft voor u de oplossing! Wij leiden uw mensen op tot volwaardig subsidieadviseur. De opleiding zal plaatsvinden door enkele cursussen en een stuk in-house begeleiding van uw mensen. Wij leren hen de ins en outs van het subsidieadviesvak en blijven als vraagbaak dienen wanneer zij er toch niet uitkomen. Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met Subsidie Company: info@subsidiecompany.nl.

 

 

 

"Ik krijg veel subsidiegerelateerde vragen van mijn cliënten maar ik kan deze lang niet altijd beantwoorden. Ik wil eigenlijk een subsidie-specialist aan mijn zijde maar niet in loondienst."

 

Ook voor u heeft Subsidie Company de oplossing! Subsidie Company kan u als externe partner alle subsidievragen van uw cliënten uit handen nemen. Als vaste subsidiepartner kunnen wij uw cliënten voorzien van een all-in subsidiedienstverlening. De voordelen voor u: één vaste subsidiepartner, één vraagbaak, één uniforme werkwijze bij al uw cliënten. Daarnaast is het een stuk additionele dienstverlening vanuit uw accountancypraktijk voor uw cliënten. 

 

 

 

Subsidie Company kan uw accountanspraktijk op diverse manieren ondersteunen en van dienst zijn. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak dan kunt u contact met ons opnemen.    

 

 

"Subsidie Company is voor ons de meest optimale partner op het vlak van subsidieadvisering voor onze cliënten, de all-in dienstverlening ontzorgt geheel!